<

Why Professionals choose Fluke

Fluke-instrumenten zijn gemaakt voor optimale prestaties. Professionals overal ter wereld kiezen onze instrumenten om optimaal te presteren. Van de installatie, het onderhoud en de service van industriële elektronische componenten tot precisiemetingen en kwaliteitscontrole: Fluke-instrumenten houden uw bedrijfsactiviteiten en uw branche wereldwijd operationeel, oftewel 'up and running'.

BEKIJK DE VIDEO

2 KEER SNELLER STORINGZOEKEN MET DE FLUKE CONNECT™-APP

Bespaar tijd en onderhoudskosten met Fluke Connect™. Hiermee worden meet- en installatiegegevens automatisch en nauwkeurig opgeslagen. U kunt wireless en zonder enige moeite gegevens delen met uw team - nauwkeurig en efficiënt.

BEKIJK DE VIDEO

"ALS IK EEN INSTRUMENT VAN FLUKE OPPAK, WEET IK DAT HET WERKT"

Everett Engineering is een grote, in klantspecifieke machines gespecialiseerde werkplaats en fabriek met een grote capaciteit, en alle innovaties van Everett Engineering moeten worden getest. Hiertoe behoren belastingstests, kwaliteitscontroletests en verificatie. Daarvoor gebruiken zij instrumenten van Fluke.

BEKIJK DE VIDEO

IK VERTROUW METERS VAN FLUKE MIJN LEVEN TOE

Dhr. Paul Visocky, manager kwaliteitsborging bij Everett Engineering

JOHN FLUKE - FOUNDER FLUKE

ONZE GESCHIEDENIS

Onze onderneming werd in 1948 in het Amerikaanse Springdale, Connecticut, opgericht door John Fluke. In 1953 vestigde zich de onderneming onder de naam John Fluke Manufacturing Company, Inc. in de Amerikaanse staat Washington. Dit is de staat waar John Fluke op 14 december 1911 is geboren.

In 1982 benoemde John Fluke George Winn tot bestuursvoorzitter van Fluke en een jaar later zijn zoon John jr. tot algemeen directeur. Op 11 februari 1984 stierf John Fluke sr. Hij was 72.

In 1993 kocht Fluke de divisie test- en meetinstrumenten van Philips Electronics te Eindhoven in Nederland. Deze vestiging is tegenwoordig Fluke’s regionale kantoor voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. In het Verenigd Koninkrijk heeft Fluke een kantoor en fabriek in Norwich, Norfolk.

Het merk Fluke staat bekend om de draagbare, robuuste, veilige en gebruiksvriendelijke producten en strenge kwaliteitsnormen. Fluke Corporation beschikt over geautoriseerde distributiekanalen en vertegenwoordigingen in meer dan 100 landen.

WAT U NIET MOET DOEN BIJ HET VERRICHTEN VAN METINGEN

AAN ELEKTRISCHE SYSTEMEN...

BEKIJK DE 10 MEEST GEMAAKTE FOUTEN


[spacer height="50"