<

Fluke. Keeping your world up and running.

VEILIG. NAUWKEURIG. BETROUWBAAR.

Elk test- en meetinstrument van Fluke geeft u wat u nodig hebt: nauwkeurige metingen, consistente, betrouwbare prestaties, aandacht voor veiligheid en gebruiksgemak. Laat test- en meetinstrumenten van Fluke uw leven makkelijker maken: log metingen en identificeer intermitterende problemen door middel van zelfstandige bewaking door het instrument.

Bekijk de video

Neem geen risico's. Vertrouw op uw Fluke-meter.

Veilig werken terwijl u metingen verricht, is niet echt moeilijk. Het is een simpele combinatie: zorgvuldige planning, veilige werkprocedures volgens de lokale regelgeving en het op de juiste wijze gebruiken van de juiste instrumenten.

Fluke biedt u de oplossingen die u nodig hebt om veilig te werken.

Kom veilig thuis met Fluke

Ongeëvenaard aanbod digitale multimeters

Multimeters van Fluke combineren meerdere metingen om u te helpen snel en nauwkeurig te werken. Ons grote assortiment voldoet aan elke behoefte: van handheld probleemoplossers en wireless mutlimeters tot ultra slimme multimeters met volledige log- en grafische functies.

Fluke Digitale multimeters

's Werelds meest vertrouwde stroomtangen

Draden in krappe, compacte ruimtes. Verdelers waar u niet bij kunt. Extra dikke geleiders. Wij begrijpen uw werkruimte en hebben producten ontwikkeld voor ruisvrije, betrouwbare metingen. De stroomtangserie van Fluke heeft geavanceerde functionaliteiten en is ontworpen voor optimaal bedieningsgemak.

Stroomtangen van Fluke

Snelle en nauwkeurige aardingstesters

Ervoor zorgen dat nieuwe installaties veilig zijn, vraagt om betrouwbare testers waarop u zich kunt verlaten. Onze veelzijdige multifunctionele (MFT) testers helpen de veiligheid te garanderen van mensen en van de elektrische systemen die zij gebruiken. Bescherm allen tegen elektrocutie, vuur en andere gevaren.

Aardingstesters van Fluke

Installatietesters waarop u kunt vertrouwen

Ervoor zorgen dat systemen een betrouwbare verbinding met de aarde hebben, om de veiligheid te garanderen en om te voldoen aan elektrotechnische voorschriften en aan engineering- en lokale normen. Onze testers bieden u snelle en nauwkeurige impedantiemetingen met een keuze uit verschillende testmethoden.

Meer over multifunctionele testers van Fluke

Isolatietesters: meetwaarden die u kunt vertrouwen

Of u nu aan elektromotoren, generatoren, kabels of schakelinstallaties werkt, de isolatieweerstandstesters van Fluke leveren ruisvrije, betrouwbare resultaten. De isolatietesterserie heeft geavanceerde functionaliteiten en is ontworpen voor optimaal bedieningsgemak. De perfecte oplossing voor toepassingen op het gebied van storingzoeken, inbedrijfstelling en preventief onderhoud.

Fluke-isolatiestesters

Accessoires van Fluke: haal meer uit uw instrument

Accessoires van Fluke breiden de functionaliteit van uw meetinstrument uit. Ons assortiment accessoires omvat onder andere contactloze detectoren, probes, helmlampen, hangers voor meetinstrumenten en meetprobes met de juiste specificaties zodat u veiliger kunt werken. Uw digitale multimeter kan een thermometer, stroomtang of zelfs drukmeter worden. Met accessoires van Fluke kunt u de mogelijkheid van metingen in verschillende omgevingen vergroten, zodat u uw meetinstrument kunt gebruiken voor alle industriële, elektrotechnische en elektronicatoepassingen.

Fluke-accessoires