<

Fluke. Keeping your world up and running.

SIKKER. NØJAGTIG. PÅLIDELIG.

Alle testværktøjer fra Fluke giver dig, hvad du har brug for: Nøjagtige målinger, konsekvent og pålidelig performance, fokus på sikkerhed og brugervenlighed. Lad Fluke testværktøjer gøre livet lettere for dig: Logfør målinger, og identificer periodiske problemer med uovervåget overvågning.

Se videoen

Undgå risici. Stol på dit Fluke meter.

At arbejde sikkert, mens man foretager målinger, er ikke nogen videnskab. Det er en enkel kombination: Omhyggelig planlægning, sikre arbejdsmetoder, der overholder lokale regulativer, og brug af de rette værktøjer på den rette måde.

Fluke tilbyder dig de løsninger, du behøver for at arbejde sikkert.

alle Fluke produkter

Et uovertruffet sortiment af digitale multimetre

Fluke-multimetre samler flere målinger, så du får hjælp til at gøre arbejdet hurtigt og præcist. Vores brede sortiment opfylder alle behov: fra håndholdte fejlfindingsværktøjer og trådløse multimetre til ultrasmarte multimetre med fuld logning og grafisk afbildning.

Flukes digitale multimetre

Verdens mest pålidelige tangmetre

Ledninger på steder med snæver plads. Paneler, der er vanskelige at nå. Ekstra store ledninger. Vi kender dit arbejdssted og har udviklet produkter til støjfrie, pålidelige udlæsninger. Med avanceret ydeevne er serien af Fluke tangmetre udviklet til at være enkle at bruge og uden smarte gimmicks.

Fluke tænger

Hurtige og præcise jordmodstandstestere

Når du skal kontrollere, at nye installationer er sikre, har du brug for pålidelige testere, du kan stole på. Vores alsidige multifunktionstestere (MFT) hjælper med til at garantere sikkerheden for personer og de elektriske systemer, de bruger. Beskyt dem alle mod dødelige elektriske stød, brand og andre farer.

Fluke-jordmodstandstestere

Installationstestere, man kan stole på

Giv systemerne en pålidelig jordforbindelse, så sikkerheden garanteres, og stærkstrømsreglementet samt tekniske og lokale standarder overholdes. Vores testere giver din hurtige og præcise impedansmålinger med valgmulighed mellem flere forskellige testmetoder.

Mere om Flukes multifunktionstestere

Isolationstestere: Aflæsninger, du kan stole på

Uanset om du arbejder på motorer, generatorer, kabler eller koblingsudstyr, opnår Fluke isolationsmodstandstestere støjfrie, pålidelige resultater. Med deres avancerede ydeevne er sortimentet af isolationstestere designet til at være brugervenlig og fri for unødvendig funktioner.

En perfekt løsning til fejlfinding, indkøring og forebyggende vedligeholdelsesopgaver.

Fluke isolationstestere

Fluke tilbehør: Få mere ud af dit værktøj

Fluke tilbehør udvider funktionaliteten i dit testværktøj. Vores udvalg omfatter, ud over det andet tilbehør, kontaktfri detektorer, prober og hattelamper, meter hangere og korrekt normerede testprober, der forbedrer din sikkerhed. Dit digitale multimeter kan blive et termometer, tangmeter eller endda en trykmåler. Med Fluke tilbehør kan du udvide dine muligheder for at foretage målinger i forskellige miljøer for at leve op til dine industrielle, elektriske og elektroniske behov.

Fluke tilbehør

Fandt du ikke det, du søgte?

alle Fluke produkter

Se alle Fluke tilbud