<

Fluke – Førende i verden inden for digitale multimetre

NÅR OPPETID BETYDER NOGET

Flukes digitale multimetre findes i flere værktøjsbælter og løser flere problemer end noget andet produkt. Hver models robuste design er testet til det yderste: fald, stød, fugtighed alle de vigtige parametre. Hvert Fluke DMM giver dig præcise målinger, pålidelig ydeevne og den stærkeste garanti, der findes. Gør dit arbejde hurtigere, mere effektivt og med større præcision. Og vær sikker...

Se videoen

Nem logning: Registrer og overvåg aflæsninger med det samme

Det trådløse Fluke Connect™ system er den bedste måde for vedligeholdelsesteknikere at holde kontakten med deres teams uden at forlade området. Fluke 3000 FC serien af trådløse multimetre kommunikerer med Fluke Connect mobile app, så du kan dele live målinger, overvåge aflæsninger fra sikker afstand og få jobbet fra hånden hurtigere end nogensinde før.

 • Med Fluke Connect® kan du placere værktøjerne, og ikke din krop, i nærheden af strømførende elektriske paneler
 • Isoler periodiske hændelser, eller registrer signaludsving
 • Spar tid og penge ved at foretage flere målinger på samme tid

Fluke 3000 FC serien

Generelle værktøjer

Flere valgmuligheder: DMM'er med sand-RMS og gennemsnitsreagerende DMM'er til fejlfinding og reparation af en lang række elektriske og elektroniske fejl. Et DMM med fjerndisplay til målinger på isolerede steder. Og vores enestående trådløse sortiment, der går et skridt videre og kan vise udlæsninger "live" fra op til 20 fjernmoduler.

Se video

Specialværktøjer

Specielt til dig: DMM'er til elektrisk fejlfinding under hårde betingelser, DMM'er med en indbygget digital isolationstester til fejlfinding og vedligeholdelse af motorer, generatorer, kabler eller koblingsudstyr. DMM'er med en sløjfekalibrator til vedligeholdelse og kalibrering af procesmaskineri (og andet udstyr med en 24 V sløjfespænding). Egensikre DMM'er til miljøer med petroleum, kemikalier eller farmaceutiske produkter og til andre risikofyldte omgivelser.

Se video

Avancerede værktøjer

Tag ingen chancer: Datalogningsmultimetre med TrendCapture dokumenterer og viser ydeevnen i design. DMM'er til industriteknikere til avanceret fejlfinding i alt fra kontrolrum til fabriksgulve, herunder motorer og VSD'er. DMM'er, der registrerer periodiske problemer og hurtige transienter i miljøer med højspænding.

Se video

Kompakte værktøjer

Nyttige partnere: Et DMM med sand-RMS til forretningsbygninger, hospitaler og skoler med berøringsfri spændingsdetektering til registrering af strømførende kredsløb. Et DMM til fejlfinding af HVAC-systemer (varme, ventilation og luftkonditionering), med temperatur- og mikroamperemålinger til flammesensorer. En generel elektrisk og elektronisk tester til hurtig verificering og arbejde i marken. En elektrisk sand-RMS DMM til go/no-go-test, der også tester frekvens, kontinuitet og modstand. Og et forsyningsmultimeter til hurtig og let test af opsætning og gentilslutning af målere, herunder test af spænding eller kontinuitet og diodetjek.

Se video

Hvilket digitale multimeter er det rigtige til dig?

 • Fluke Connect aktiveret
 • Basisnøjagtighed for DC
 • Sand rms
 • Stor båndbredde
 • AC-/DC-spænding
 • Modstand
 • Temperature
 • Frekvens
 • Loz
 • Logning
 • Sikkerhedsklassificering

Vælg mindst tre kriterier

Sikker.

Reducer risiciene i dit arbejdsmiljø med vores sikkerhedsprogrammer.

FLUKE-sikkerhedsprogrammer

Nøjagtig.

Arbejd præcist, og få mest muligt ud af dine testværktøjer med vores certificerede uddannelse.

Certificeret FLUKE-uddannelse

Pålidelig.

Prøv vores produkter med virtuelle demoer, før du køber.

Virtuelle FLUKE-demoer

Hvor kan det købes

Du kan altid henvende dig til vores distributører og servicecentre for at få hjælp lokalt. De vil hjælpe dig med sporbarhed, kalibrering, reparation og egen vedligeholdelse.

Find din distributør