<

Fluke. Keeping your world up and running.

TURVALLINEN. TARKKA. LUOTETTAVA.

Jokainen Fluke-mittauslaite vastaa täydellisesti tarpeitasi: tarkkojen mittausten ja aina luotettavan suorituskyvyn lisäksi niissä on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen ja käytön helppouteen. Anna Fluken mittauslaitteiden tehdä elämästäsi helpompaa: automaattisen valvontatoiminnon avulla kirjaat tulokset ja tunnistat satunnaiset ongelmat ilman, että joutuisit odottamaan vieressä.

Katso video

Pelaa varman päälle. Luota Fluke-mittauslaitteeseen.

Turvallinen työskentely mittauksia tehtäessä ei ole mitään huipputiedettä. Se on yksinkertainen yhdistelmä huolellista suunnittelua, paikallisiin säännöksiin perustuvia turvallisia työmenetelmiä ja oikeiden työvälineiden käyttämistä oikealla tavalla.

Fluke tarjoaa ratkaisut, joilla voit tehdä töitä turvallisesti.

Tutustu kaikkiin Fluke-kampanjoihin

Lyömätön digitaalisten yleismittarien sarja

Fluken yleismittarit yhdistävät useita mittauksia, jotta sinä voisit tehdä työsi nopeammin ja tarkemmin. Joka tarpeeseen soveltuva laaja tuotevalikoima: kädessä pidettävät vianhakulaitteet, langattomat yleismittarit sekä edistyneet yleismittarit, joissa on täydelliset tiedonkeruu- ja grafiikkatoiminnot

Digitaalisista yleismittareista

Maailman luotetuimmat pihtimittarit

Johtoja ahtaissa ja pienissä tiloissa. Sähkökeskukset ulottumattomissa. Erittäin suuria johtimia. Tunnemme työsi haasteet ja olemme kehittäneet tuotteita häiriöttömään ja luotettavaan mittaukseen. Suorituskyvyltään ensiluokkaisten pihtimittareiden suunnittelussa on panostettu helppokäyttöisyyteen ja aidosti hyödyllisiin ominaisuuksiin.

Fluke-pihdit

Nopeat ja tarkat suojamaa- ja maadoitustesterit

Uusien asennusten turvallisuuden varmistaminen edellyttää luotettavia testereitä. Fluken monitoimitesterit (MFT) auttavat varmistamaan sekä sähköjärjestelmien että niitä käyttävien henkilöiden turvallisuuden. Estä sähköiskut, tulipalot ja muut vaarat.

Lisätietoja Fluken suojamaa- ja maadoitustuotteista

Asennustesterit, joihin voit luottaa

Voit taata turvallisuuden ja yhdenmukaisuuden sähköjärjestelmiä koskevien säännösten sekä teknisten ja paikallisten standardien kanssa varmistamalla, että järjestelmät on maadoitettu luotettavasti. Fluken testerit tekevät impedanssimittaukset nopeasti ja tarkasti. Valittavana on useita erilaisia testausmenetelmiä.

Lisätietoja Fluken monitoimitestereistä

Eristysvastusmittarit: luotettavat lukemat

Työskentelitpä moottoreiden, generaattoreiden, kaapeleiden tai kojeistojen parissa, Fluken eristysvastusmittarit takaavat kohinattomat ja luotettavat tulokset. Edistykselliset ja suorituskykyiset eristysvastusmittarit on suunniteltu turvallisiksi, helppokäyttöisiksi ja luotettaviksi. Ne ovat täydellinen ratkaisu vianhakuun, käyttöönottotarkistuksiin ja ennakoivaan kunnossapitoon.

Fluke-eristysvastusmittarit

Fluke-lisävarusteet: Saat enemmän irti mittauslaitteesta

Fluke-lisävarusteiden avulla saat enemmän toimintoja mittauslaitteeseen. Valikoimaan kuuluu kosketuksettomia koettimia, mittapäitä ja päähineeseen kiinnitettäviä lamppuja sekä ripustimia ja sopivan nimellisjännitteen mittapäitä, jotka parantavat turvallisuutta. Voit tehdä digitaalisesta yleismittaristasi myös lämpö-, pihti- tai jopa painemittarin. Fluke-lisävarusteilla voit laajentaa laitteesi käyttöalaa eri ympäristöihin niin teollisuus-, sähkö- kuin elektroniikkalaitteiden mittauksissa.

Fluke-lisävarusteet