<

Fluke – De wereldleider in digitale multimeters

Hoe kan Fluke u helpen bij eerstelijns storingzoeken?

NIEUW VAN FLUKE: Lokaliseer een mogelijk temperatuurprobleem onmiddelijk met de Fluke 279Fc multimeter met warmtebeeldtechniek

De 279 FC multimeter met warmtebeeldtechniek is een volwaardige digitale multimeter met geïntegreerde warmtebeeldtechniek. Door twee instrumenten in één te combineren, biedt de multimeter met warmtebeeldtechniek minder belasting en een hogere productiviteit.

Multimeters met warmtebeeldtechniek zijn eerstelijns instrumenten voor storingzoeken bij elektrische apparatuur. Zij kunnen hotspots op hoogspanningsapparatuur en transformatoren controleren en oververhitting van zekeringen, draden, isolatoren, connectoren, verbinders en schakelaars detecteren.

Zie hoe het werkt

Gemakkelijk loggen: onmiddellijk registreren en bewaken van meetwaarden

Het Fluke Connect™ wireless systeem is de beste manier voor onderhoudstechnici om zonder de locatie te verlaten in contact te blijven met hun teams. De Fluke 3000 FC-serie wireless multimeters communiceert met de Fluke Connect Mobile App, zodat u live metingen kunt delen, op een veilige afstand meetwaarden kunt aflezen en uw werk gemakkelijker dan ooit kunt uitvoeren.

 • Dankzij Fluke Connect® bevinden uw instrumenten en niet uw lichaam zich in de buurt van spanningvoerende elektrische verdelers
 • Isoleer intermitterende gebeurtenissen of registreer signaalschommelingen
 • Bespaar tijd en geld door meerdere metingen gelijktijdig uit te voeren

Fluke 3000 FC-serie

Universele instrumenten

Meer keuze: True-RMS DMM's en volgens de gemiddelde-waarde-methode werkende DMM's voor het zoeken en verhelpen van elektrische en elektronische storingen. Een DMM met afneembaar display voor metingen op afgelegen plaatsen. En ons unieke assortiment wireless instrumenten, die een stap verder gaan om live-metingen van maximaal 20 modules op afstand weer te geven.

Video bekijken

Speciale instrumenten

Speciaal voor u: DMM's voor storingzoeken in elektrische installaties onder zware omstandigheden, DMM's met een digitale isolatietester voor het opsporen en verhelpen van storingen en het onderhouden van elektromotoren, generatoren, kabels of schakelinstallaties. DMM's met een luskalibrator voor het onderhouden en kalibreren van verwerkingsmachines (en een andere met een lusvoeding van 24 V). Intrinsiek veilige DMM's voor de petroleum-, chemische of farmaceutische industrie en andere gevaarlijke omgevingen.

Video bekijken

Geavanceerde instrumenten

Niets aan het toeval overlaten: Multimeters met logfunctie en TrendCapture documenteren ontwerpprestaties en geven deze weer. DMM's voor industriële monteurs, voor geavanceerd storingzoeken in alles van controlekamers tot fabrieken, inclusief elektromotoren en frequentiegeregelde aandrijvingen. DMM's die intermitterende problemen en snelle transiënten in hoogspanningsomgevingen opsporen.

Video bekijken

Compacte instrumenten

Handige metgezellen: Een True-RMS-DMM voor bedrijfsgebouwen, ziekenhuizen en scholen, met contactloze spanningsdetectie voor het vaststellen van spanningvoerende stroomkringen. Een DMM voor storingzoeken in HVAC-systemen (verwarming, ventilatie en airconditioning), met temperatuur- en microampèremetingen voor vlamsensoren. Een universele tester voor elektrische en elektronische apparatuur, voor snelle verificatie en service op locatie. Een True-RMS-DMM voor 'go/no-go' testen in elektrotechnische toepassingen die ook de frequentie en weerstand meet en de doorgang test. En een multimeter voor nutsvoorzieningen, waarmee snel en eenvoudig basismeterinstellingen en aansluitingstests kunnen worden uitgevoerd, inclusief spannings-, doorbel- en diodetests.

Video bekijken

Welke digitale multimeter past bij u?

 • Geschikt voor Fluke Connect
 • DC-basisnauwkeurigheid
 • True-RMS
 • Grote bandbreedte
 • Voltage AC/DC
 • Weerstand
 • Temperatuur
 • Frequentie
 • Loz
 • Loggen
 • Veiligheidscategorie

Kies ten minste drie criteria

Veilig.

Verklein de risico's op uw werkplek, met onze veiligheidsprogramma's.

Veiligheidsprogramma's van FLUKE

Nauwkeurig.

Werk nauwkeurig en haal het meeste uit uw test- en meetinstrumenten, met onze gecertificeerde training.

Gecertificeerde training van FLUKE

Betrouwbaar.

Probeer onze producten uit met onze virtuele demo's voordat u tot aankoop overgaat.

Virtuele demo's van FLUKE

Verkoopadressen

U kunt voor ondersteuning ter plaatse altijd contact opnemen met onze distributeurs en servicecentra. Zij zullen u helpen op het gebied van traceerbaarheid, kalibratie, reparatie en het zelf uitvoeren van onderhoud.

Vind uw distributeur