<

Fluke. Keeping your world up and running.

TRYGT. NØYAKTIG. PÅLITELIG.

Alle testverktøy fra Fluke gir deg det du trenger: nøyaktige målinger, konsekvent og pålitelig ytelse, hensyn til sikkerhet og brukervennlighet. La Flukes testverktøy gjøre livet enklere: logg måleresultater og identifiser periodiske problemer med ubemannet overvåking.

Se videoen

Ikke ta risikoer. Stol på måleinstrumentet fra Fluke.

Trygt arbeid mens du foretar målinger er mindre komplisert enn du tror. Det er en enkel kombinasjon: nøye planlegging, trygge arbeidspraksiser i henhold til lokal lovgivning samt bruk av riktige verktøy på riktig måte.

Fluke tilbyr løsningene du trenger for å jobbe trygt.

Alle Fluke-produkter

En uovertruffen serie med digitale multimetre

Fluke-multimetre kombinerer flere målinger for å hjelpe deg med å gjøre arbeidet raskt og nøyaktig. Den omfattende serien vår dekker alle behov: fra håndholdte feilsøkere og trådløse multimetre til ultrasmarte multimetre med full logging og grafplotting.

Flukes digitale multimetre

Verdens mest pålitelige måletenger

Ledninger på trange, kompakte steder. Tavler utenfor rekkevidde. Ekstra store ledere. Vi forstår arbeidsplassen din, og vi har utformet produkter for støyfrie, pålitelige avlesninger. Måletengene fra Fluke har avansert ytelse og er konstruert for å være brukervennlige og fri for salgstriks.

Fluke-tenger

Raske og nøyaktige jordingstestere

Når man skal sørge for at nye installasjoner er sikre, trenger man pålitelige testere man kan stole på. Våre allsidige flerfunksjonstestere (MFT) bidrar til å sørge for sikkerheten til folk og de elektriske systemene de bruker. Beskytt dem alle mot elektriske støt, brann og andre farer.

Fluke-jording

Installasjonstestere du kan stole på

Gi systemene en pålitelig jordtilkobling for å sørge for sikkerhet og møte elektriske koder i tillegg til tekniske og lokale standarder. Testerne våre gir deg raske og nøyaktige impedansmålinger med mulighet til å velge mellom flere testmetoder.

Mer om Flukes flerfunksjonstestere

Isolasjonstestere: avlesninger du kan stole på

Det spiller ingen rolle om du jobber med motorer, generatorer, kabler eller bryterpaneler – isolasjonsmotstandstestere fra Fluke gir støyfrie, pålitelige resultater. Med avansert ytelse er isolasjonstesterserien konstruert for å være brukervennlige og uten dikkedarier. En perfekt løsning for bruk til feilsøking, idriftssetting og forebyggende vedlikehold.

Fluke-isolasjonstestere

Tilbehør fra Fluke: Få mer ut av verktøyet.

Tilbehør fra Fluke øker funksjonaliteten til testverktøyet. Sortimentet vårt omfatter, blant annet tilbehør, kontaktfrie detektorer, prober og hodelykter, opphengsstropper for måleinstrumenter samt testprober med egnet klassifisering, som øker sikkerheten. Det digitale multimeteret kan bli et termometer, en måletang eller til og med en trykkmåler. Med tilbehør fra Fluke kan du utvide mulighetene for å foreta målinger i forskjellige miljøer, for å oppfylle behov innen industriarbeid, elektrisk arbeid og elektroarbeid.

Tilbehør fra Fluke

Finner du ikke det du ser etter?

Alle Fluke-produkter

Sjekk ut alle kampanjene fra Fluke