<

Fluke. Keeping your world up and running.

SIGUR. PRECIS. FIABIL.

Fiecare instrument de testare Fluke vă oferă ceea ce aveţi nevoie: măsurători precise, performanţă fiabilă şi consecventă, atenţie la siguranţă şi un mod simplu de utilizare. Permiteţi instrumentelor de testare Fluke să vă facă viaţa mai uşoară: înregistraţi măsurători şi identificaţi problemele intermitente cu monitorizare fără supraveghere.

Urmăriţi materialul video

Nu riscaţi. Aveţi încredere în aparatul de măsură Fluke.

Nu este extrem de dificil să ne desfăşurăm activitatea în siguranţă în timpul efectuării măsurătorilor. Aceasta este o combinaţie simplă: Planificare atentă, practici sigure în conformitate cu reglementările locale şi utilizarea instrumentelor corespunzătoare în modul corect.

Fluke vă oferă soluţiile de care aveţi nevoie pentru a lucra în condiţii de siguranţă.

toate produsele Fluke

Gamă de multimetre digitale fără egal

Multimetrele Fluke combină măsurători multiple pentru a vă ajuta să vă realizaţi sarcinile rapid şi precis. Gama noastră largă satisface fiecare exigenţă: de la dispozitive de depanare portabile şi multimetre wireless până la multimetre ultra inteligente cu funcţionalitate completă de înregistrare şi realizare de grafice.

Multimetrele digitale Fluke

Cei mai fiabili cleşti de măsură din lume

Fire în spaţii înguste, compacte. Panouri inaccesibile. Conductoare extrem de mari. Înţelegem cerinţele spaţiului dvs. de lucru, de aceea am conceput produse pentru măsurători fără zgomot şi fiabile. Având performanță avansată, linia cleştilor de măsură Fluke este concepută pentru o utilizare simplă şi fără trucuri.

Cleşti de măsură Fluke

Testere rapide şi precise pentru măsurarea rezistenţei de dispersie a prizelor de pământ

Asigurarea siguranţei instalaţiilor necesită testere fiabile, pe care vă puteţi baza. Testerele noastre multifuncţionale versatile (MFT) ajută la asigurarea siguranţei oamenilor şi a sistemelor electrice pe care le folosesc. Îi protejează împotriva electrocutării, incendiului şi a altor pericole.

Mai multe despre măsurarea rezistenţei de dispersie a prizelor de pământ Fluke

Testere pentru instalaţii pe care vă puteţi baza

Oferiţi sistemelor o împământare fiabilă pentru a asigura siguranţa şi a respecta codurile electrice, cât şi standardele locale şi de inginerie. Testerele noastre vă oferă măsurători rapide şi precise ale impedanţei, având posibilitatea de a alege dintre mai multe metode de testare.

Mai multe despre testerele multifuncţionale Fluke

Testere pentru rezistenţa izolaţiei: Măsurători în care puteţi avea încredere

Indiferent dacă lucraţi pe motoare, generatoare, cabluri sau echipamente de comutare, testerele Fluke pentru rezistenţa izolaţiei oferă rezultate fiabile şi fără distorsiuni. Având o performanţă avansată, linia testerelor pentru rezistenţa izolaţiei este proiectată astfel încât aceştia să fie siguri, uşor de utilizat şi fără manevre complicate. Soluţia perfectă pentru aplicaţii de depanare, punere în funcţiune şi întreţinere preventivă.

Testere pentru rezistenţa izolaţiei Fluke

Accesorii Fluke: Obţineţi mai mult de la instrumentul dvs.

Accesoriile Fluke îmbunătăţesc funcţionalitatea instrumentului dvs. de testare; printre alte accesorii, gama noastră include detectoare fără contact, sonde şi lămpi pentru cască, seturi de suspendare pentru aparatele de măsură şi sonde de testare cu clasificare corespunzătoare, ce vă sporesc gradul de siguranţă. Multimetrul dvs. digital poate deveni un termometru, un cleşte de măsură sau chiar şi un manometru. Folosind accesoriile Fluke, vă puteţi creşte capacitatea de a realiza măsurători în diferite medii pentru a vă îndeplini necesităţile industriale, electrice şi electronice.

Accesorii Fluke