<

Fluke. Keeping your world up and running.

SÄKER. EXAKT. TILLFÖRLITLIG.

Varje Fluke testinstrument ger dig vad du behöver: noggranna mätningar, jämna och tillförlitliga prestanda, utformad <br> för säkerhet och användarvänlighet. Låt Fluke testinstrument göra ditt liv enklare: logga mätningar och identifiera intermittenta problem med obevakad övervakning.

Titta på videon

Ta inga risker. Lita på din Fluke mätare.

Det behöver inte vara komplicerat att vidta säkerhetsåtgärder vid mätningar. Det är en enkel kombination av: noggrann planering, säkerhetsrutiner och att använda rätt verktyg på rätt sätt.

Fluke erbjuder de lösningar du behöver för att arbeta säkert.

Kom hem säkert med Fluke

Ett oöverträffat sortiment med digitala multimetrar

Flukes multimetrar kombinerar flera mätningar så att du kan göra ditt jobb snabbt och noggrant. Vårt stora sortiment kan uppfylla varje behov: från handhållna felsökningsinstrument och trådlösa multimetrar till ultrasmarta multimetrar med fullständig loggning och graffunktioner.

Flukes digitala multimetrar

Världens mest betrodda strömtänger

Ledningar i trånga utrymmen. Svårtillgängliga paneler. Extra kraftiga ledare. Vi kan din arbetsplats och har utformat produkter för störningsfria, pålitliga mätvärden. Med avancerade prestanda är Fluke-serien med strömtänger utformad att vara lättanvänd utan konstiga funktioner.

Fluke strömtänger

Snabba och noggranna jordningstestare

För att säkerställa att nya installationer är säkra krävs tillförlitliga testinstrument som du kan lita på. Våra mångsidiga multifunktionstestare (MFT) hjälper dig att se till att personer och de elsystem de använder är säkra. Skydda dem alla mot elstötar, bränder och andra risker.

Flukes jordtestare

Installationstestare som du kan lita på

Ge systemen en tillförlitlig anslutning till jorden för att ordna säkerheten och uppfylla el föreskrifter, samt ingenjörsstandarder och lokala standarder. Våra testare ger dig snabba och noggranna impedansmätningar, med flera alternativ för testmetoder.

Mer om Flukes multifunktionstestare

Isolationsprovare: mätvärden du kan lita på

Oavsett om du arbetar med motorer, kablar eller ställverk ger Flukes isolationsprovare störningsfria, pålitliga resultat. Med avancerade prestanda är serien med isolationstestare utformad att vara lättanvänd utan konstiga funktioner. En perfekt lösning för felsökning, idrifttagning och förebyggande underhåll.

Fluke isolationsprovare

Fluke tillbehör: Få ut mer av ditt verktyg

Fluke tillbehör ökar funktionaliteten i testinstrumentet; vårt sortiment omfattar bland annat tillbehör, beröringsfria detektorer, prober och pannlampor, mätarhållare och testprober med passande mätområde som ökar din säkerhet. Din digitala multimeter kan bli en termometer, strömtång eller till och med en tryckmätare. Med Fluke tillbehör kan du bredda möjligheten att göra mätningar i olika miljöer för att uppfylla dina industriella, elektriska och elektroniska behov.

Tillbehör från Fluke

Har du inte hittat det du letar efter?

alla Fluke-produkter

Ta en titt på alla Fluke-kampanjer